• 1
  • 2

Turridning

VI RIDER ALLA TURER UTOM KUSTPÄRLANTUREN ÅRET RUNT!!

BOKNING

Bokning sker till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Personen som bokar och ansvarar för sällskapet måste vara myndig
Vid bokning behöver vi följande information:

• Vilket datum bokningen gäller
• Vilken av våra turer bokningen gäller
• Hur många personer bokningen gäller
• Namn, längd, vikt & ridvana på alla i sällskapet
• Namn, personnummer och telefonnummer till ansvarig i sällskapet


AVBOKNING
Avbokning sker via mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. upp till 24 timmar innan bokat besök utan debitering, därefter tar vi en avgift på 250 kronor/person.
Vid avbokning inom 3 timmar innan eller uteblivet besök kommer hela kostnaden att debiteras.
Avbokning på grund av väder är ej en giltig anledning.
Vi rider i alla väder då vi lägger stor planering inför turer och har bokat upp både hästar och turledare sedan länge.
Vi kan såklart inte tvinga någon att rida men om man avbokar på grund av väder kommer hela avgiften debiteras.
Vid extremväder som kan innebära fara tar vi beslutet om att inte rida och hör då av oss till er.


Bra information att veta inför en turridning hos oss:
ALLA våra turer leds av erfarna och vana ridledare.
• Vi har viktgräns på 85 kg och maxlängd 185 cm.
• Barn från 10 år får rida med, med ridvana kan vi gå ned i ålder.
• Vi har godkända ridhjälmar att låna ut.
• Vi har säkerhetsväst att låna ut för de som önskar detta.
• För att kunna boka tur krävs minst 2 personer.
• Varje tur startar med en kortare genomgång.
• Ingen av våra turer är tidsbundna, uran beror på gruppens tempo och vi anpassar oss efter den med minst erfarenhet och mest ovana ryttaren i gruppen.
• All betalning sker på plats. Vi tar kontanter eller swish, ingen kortbetalning.

Vid 5 eller fler personer kan man låsa gruppen till bara sitt sällskap. Annars kommer vi att fylla på med andra sällskap för att rida ut i full grupp.


Högsäsong är följande perioder:
1 April - 15 Maj
15 September - 31 OktoberLYXWEEKEND PAKET
Från och med 6 April 2019 kan ni boka vårt lyxweekend paket!
I paketet ingår turridning hos oss och boende på Flip Flop Beach Bar & Hostel. Flip Flop ligger på vackra Olofsbo strand och har en härlig karibisk känsla, för att läsa mer om Flip Flop vänligen besök hemsidan www.flipflopfun.se. I detta paket är det Lilla havsrundan som ingår, vill ni rida en längre runda går detta att ordna mot extra avgift! All bokning sker till FlipFlop.
Pris: 990 kronor/person
Pris högsäsong: 1495 kronor/person


LILLA SKOGSRUNDAN
Vill du rida i skogen och på långa grussträckor med mycket tölt? Då är lilla skogsrundan något för dig.
Lilla skogsrundan är även en perfekt tur för nybörjare då man kan kombinera våra långa sträckor med både skritt och tölt, som anpassas efter er ridförmåga.
Lilla skogsrundan rider man på mellan 45 minuter till 1,5 timme, beroende på turens hastighet.
Pris: 500 kronor/person

 

STORA SKOGSRUNDAN
Stora skogsrundan är precis likadan som lilla skogsrundan, fast med fler och längre sträckor. Även denna runda kan kombineras med tölt och skritt beroende på ridvana och erfarenhet. Är man ridvan kan det även bli en härlig galopp så det riktigt fladdrar i håret när man svävar fram på grusvägarna.
Stora skogsrundan rider man på mellan 1,5-2 timmar.
Pris: 650 kronor/person

 

LILLA HAVSRUNDAN
Denna tur erbjuder vi hela året om, men endast mellan 15/9-15/5 är det tillåtet att rida på stranden då det är ridförbud på alla stränder under sommarmånaderna. Under sommarmånaderna rider vi vår vanliga tur, men vi håller oss precis ovanför klipporna så man fortfarande ser och hör havet. Rider man den lilla havsrundan kommer man rida på olika stigar och grusvägar ner till Olofsbo strand. På stranden kommer vi skritta eller tölta fram och tillbaka på stranden, passa på att fota detta underbara ögonblick och sedan bege oss hem samma väg hem till gården igen. Den lilla havsrundan är vår mest omtyckta och populäraste tur.
Turen varar mellan 1,5-2 timmar beroende på ryttarnas erfarenhet.
Pris: 650 kronor/person
Pris högsäsong: 800 kronor/person

 

STORA HAVSRUNDAN
Denna tur erbjuder vi hela året om, men endast mellan 15/9-15/5 är det tillåtet att rida på stranden då det är ridförbud på alla stränder under sommarmånaderna. Under sommarmånaderna rider vi vår vanliga tur, men vi håller oss precis ovanför klipporna så man fortfarande ser och hör havet. Vill du passa på att rida på två olika stränder under en och samma tur? Då är det stora havsrundan du skall rida. Vi börjar med att rida ner till Glommen där vi passerar genom flera hästgårdar och härliga miljöer för att sedan ta oss ner till Glommens strand. Sedan kommer vi passera Glommens hamn, där det finns möjlighet att ta med sig matsäck om så önskas, för att sedan rida vidare med härlig utsikt över Glommen för att sedan komma ner till Olofsbo strand. Under denna tur kommer vi rida på grusvägar, stigar och stränder och hinna med att upptäcka många nya och härliga miljöer.
Denna tur tar ungefär 3 timmar att rida beroende på ryttarnas erfarenhet.
Pris: 800 kronor/person
Pris högsäsong: 950 kronor/person

Tips!
Stora havsrundan är perfekt att kombinera med god mat och dryck på Glommens fiskekrog i Glommen. Detta är en perfekt kombination för dem som vill göra något lite extra eller fira exempelvis födelsedag eller möhippa/svensexa, eller bara för dem som vill njuta av både god mat och 3 timmar på hästryggen. Bord på restaurangen bokas separat.

 

HAMNRUNDAN
Denna tur erbjuder vi hela året om, men endast mellan 15/9-15/5 är det tillåtet att rida på stranden då det är ridförbud på alla stränder under sommarmånaderna. Under sommarmånaderna rider vi vår vanliga tur, men vi håller oss precis ovanför klipporna så man fortfarande ser och hör havet. Rider du vår hamnrunda kommer du att få rida över Olofsbo strand för att sedan komma ner till Olofsbo hamn. Väl nere i hamnen kommer du att bli bjuden på saft och bulle. Under vintersäsongen kommer det även gå att välja mellan saft och bulle, eller glögg och pepparkaka. Sedan kommer vi fortsätta upp mot Skogstorp där vi vänder av mot stallets riktning och passerar flera härliga sträckor att tölta på. Är du van ryttare med god erfarenhet kommer du även att få känna på hästens underbara galopp och sväva fram på vägarna.
Denna tur varierar mellan 2-2,5 timme beroende på ryttarnas erfarenhet men också beroende på hur lång vår fikapaus blir.
Pris: 700 kronor/person inkl. fika
Pris högsäsong: 850 kronor/person inkl. fikaNYHET - KUSTPÄRLANRUNDAN
Denna tur erbjuder vi under sommaren, men det är endast tillåtet att rida på stranden mellan 15/9 och 15/5 då det är ridförbud på alla stränder under sommarmånaderna. Under sommarmånaderna håller vi oss därför precis i ovankant på stranden så att man fortfarande ser och hör havet. Rider man Kustpärlanrundan kommer man rida på olika stigar och grusvägar ner till Olofsbo strandområde och det blir även en sväng till småbåtshamnen. Det ingår ett stopp vid Kustpärlans glasskiosk så att vi får möjlighet att svalka oss med en god glass i värmen. Glassen ingår i priset.

Turen varar mellan 1,5-2 timmar beroende på ryttarnas erfarenhet.
Pris: 700 kronor/person
NYHETER!!!
Du kan nu boka till extra när du bokar din turridning:

Ölprovning från 150 kr/person
Mousserande från 195 kr/person
Vinprovning från 235 kr/person
Champagneprovning från 250 kr/person
Vid färre än 5 personer kan det bli en liten extra kostnad beroende på dryck

För att boka extra tillsammans med din turridning, prata med Kia vid bokning, 0703363415 eller via mail, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


Vid vår nya grillplats kan du och ditt sällskap njuta av grillning, fika eller annat gott. För att boka extra tillsammans med din turridning, prata med Kia vid bokning, 0703363415 eller via mail, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

All ridning sker på egen risk.
Skulle en person av någon anledning välja att avbryta turen i förtid betalar denne ändå fullpris.

Skriv ut E-post