• 1
  • 2

Privatlektioner

VÄNLIGEN OBSERVERA!
Våra hästar är fullt uppbokade med turridning största delen av året, därför erbjuder vi bara lektion med lånad häst under November, December, Januari och Februari.
Privatlektion med egen häst erbjuder vi året runt.

Är du nyfiken på hur islandshästen fungerar? Då är en privatlektion något du bör testa på. Med en privatlektion får du lära dig hur hästens gångarter fungerar. Alla privatlektioner är anpassade för dig och din häst som ekipage och planeras efter dina kunskaper och mål.

Privatlektioner passar alltså både för nybörjare och vana ryttare. Islandshästens fantastiska gångart tölt är det grundläggande för att kunna rida med oss på tur, därför är det bra att ta en privatlektion för att lära sig detta innan man bokar in sig på tur. Ju mer man kan och ju mer trygg man känner sig på hästens gångarter, desto roligare är det.

När du rider privatlektion hos oss finns det hästar att låna, men du är också välkommen till oss med egen häst. Varje privatlektion är i 45 minuter.

Boka din privatlektion på mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Priser under 2020:

Privatlektion 1 person: 550 kronor
Paketpris: Köp 5 lektioner för 2500 kronor

Privatlektion 2 personer: 500 kronor/person
Paketpris: Köp 5 lektioner för 2000 kronor/person

Kontakta oss för priser för större grupp via telefon eller mail.
Är man fler som anmäler tillsammans, får man grupprabatt.

Privatlektion med egen häst: 450 kronor

Prova på ridning 45 min inkl. hämta och göra iordning häst: 400 kr/person - Måste vara minst 2 st för att boka

Skriv ut E-post