• 1
  • 2
  • 3

Om oss

 

Vi som möter dig på gården heter

Kia Frederiksen

Kia är gårdens stallchef och en av ägarna till Olofsbo Islandshästar. Kia är 50 år gammal och bor mestadels på gården tillsammans med dotter Rebecka, svärson Henrik och barnbarn Hailey. Kia bor även i Göteborg tillsammans med sin man John, son Robin och bonusdotter Carolina med familj. Kia har långvarig erfarenhet av hästar från tidigare storhästvärlden och har gått baskunskap inom hästkunskap. Hon tävlade inom hoppning redan som junior och jobbade sedan på ridskola under flera år där hon undervisade barn inom ridningen. Kia hittade islandshästen under senare år och fastnade direkt.
Kia sköter alla bokningar och planerar alla stallsysslor på gården.


Cajsa Amour

Cajsa är en 18-årig glad och social tjej som brinner för islandshästar. Hon går sista året på Falkenbergs gymnasieskola och spenderar stor del av sin fritid i stallet, där hon har sin Leikna inackorderad. Cajsa och Leikna tränar aktivt och älskar att tävla tillsammmans. Det bästa dom vet är att tölta på våra fina stränder, träna på våra banor och skritta långa mysiga rundor i skogen.
Cajsa kommer du träffa på många av gårdens turer, några privatlektioner men också på kommande läger och ridskola.Tili Hammar

Mer info om Tili kommer inom kort.