• 1
  • 2

Hingstarna
Mustang är en fantastisk 1:a klass femgångshingst född 2012 med underbart lynne och välseparerade gångarter. Mustang har en blup på 121 och är efter topphingsten Ísar frá Keldudal och 1:a klass stoet Aska från Rämnå.

Mustang själv är en oerhört snäll och omtänksam hingst med massor av man och svans som älskar sällskap. Mustang kommer alltid fram i hagen och älskar när man pysslar med honom. Trots att Mustang är 6 år gammal kan han hanteras av väldigt många, även barn. Han står idag tillsammans med andra valacker och en unghingst. Oavsett vid ridning eller hantering bekommer det inte Mustang något om det är ston eller andra hästar i närheten. Mustang är mjuk och smidig i ridningen och kommer bli en fin tävlingshäst i framtiden. Han har lätt för att lära sig, älskar att arbeta och vill alltid göra rätt för sig. Mustang har visats av Reynir Adalsteinsson på Stenholmen 2018 med fina resultat:

Exteriör: 7.91 (med bla 8.5 för man och svans samt benställning)
Ridegenskaper: 8.23 (med bla 9 för pass och 8.5 för galopp, spirit samt helhetsintryck)
Totalt: 8.10 - 1:a klass

Mustang har även kvalat in till SM i stilpass 2018.

Mustang finns tillgänglig för betäckning av ston säsongen 2019.
 

 

 

 

Vi vill även presentera vår nya hingst: Hósías fra Engholm!
Han är en fantastisk fyrgångshingst, bedömd till 1:a klass. Han är homozygot svart, vilket innebär att han ej ger fuxföl.
Hósías finns tillgänglig för betäckning av ston säsongen 2019.

 

Skriv ut E-post

Fler artiklar...